Skip to content Skip to footer

Wie zijn wij?

Achter ‘Strandjuweeltje’ gaan de twee Zeeuwse meisjes Romy en Mellanie schuil. Met het strand in hun achtertuin zien zij jaar in jaar uit hoe men van de kust geniet. Alleen wordt hun geliefde plek niet altijd even netjes achtergelaten…
 
De lockdown periode in verband met het Coronavirus bracht verplichte rust.

 
De optredens van zangeres Romy lagen stil, net als de horecaplannen van Mellanie die vlak voor de crisis haar kapsalon verkocht.Terwijl de mensen zich krampachtig een weg probeerden te banen door deze bijzondere situatie, leek de natuur juist even op adem te komen; fluitende vogels, zonneschijn, een bloeiende lente.
 
Toen de lockdown niet veel later weer werd opgeheven stond men te trappelen om het oude leven te hervatten. Zo lagen de Nederlandse stranden nooit eerder zo vol met mensen… en hun achterblijvende rommel.
Toen er zelfs mondkapjes in zee werden gevonden besloten Romy en Mellanie dat het tijd was voor verandering. En verandering, dat begint bij jezelf.

 
Wat begon als een rustgevend tijdverdrijf werd omgetoverd in een missie. Van kralen rijgen ter ontspanning tot het maken van een awareness symbool:
 
Strandjuweeltje!
 
Er zijn heel veel verschillende armbandjes. Voor dames, heren en binnenkort ook voor kinderen. Enkel te dragen of mooi te combineren.
 
Onze collectie wisselt regelmatig, dus mix en match er rustig op los J.
 
Liefs, Zeeuwse meisje Romy en Mellanie

Over Stichting De Noordzee

Stichting de Noordzee is de enige onafhankelijke natuur- en milieuorganisatie die zich specifiek op de Noordzee richt en zet zich, net als wij, met hart en ziel in voor het behouden van een schone en gezonde zee en onze geliefde stranden, waar we allemaal zo graag komen. De Noordzee is het grootste natuurgebied van Nederland.

Wij steunen deze stichting heel graag met een deel van de opbrengst van onze mooie armbandjes.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Join the club! Volg ‘Strandjuweeltje’ op social media en blijf op de hoogte van onze collectie en inzet voor stichting De Noordzee

Copyright © by Strandjuweeltje 2024. All rights reserved.